Memori Terindah Dalam Hidupku...

Memori Terindah Dalam Hidupku...

Wednesday, April 26, 2017

2016 rupanya tiada post



Tahun 2016 dibiarkan blog ini bersawang sesawang sawangnya... Ni antara gambar yang sempat di abadikan.... 2017 telah lama menjelma..




Tuesday, January 19, 2016

PERCUTIAN.. JALAN-JALAN 2015

Percutian hujung tahun 2015 yang bermakna.. Setelah sebulan  anak-anak ikut program cuti sekolah.. Tibala masanya untuk anak-anak bersukaria sekejap.. umie ngan abah pun nak rehat jugak setelah berpenat lelah tahun 2015 mencari rezeki untuk keluarga kita...






amboi dia


4 orang anak

ainul fariha


be mine











USAHA BEKAL ANAK KE SEKOLAH..

Roti Jala

Roti Pizza

Ni 1st  day sekolah.. nasi goreng

Pasta With Tuna

Add caption

Puding Roti

Red Velvet aku

Kuih Ketayap

Opps.. jamu homemade pun termasuk pulak

Roti-roti ku

Pulut Kuning + Gulai Ayam

Nasi Goreng Sempoi je

Burger umie

Xde Salmon.. ikan merah pun jadi la

Ha.. ni Pizza umie

Red Velvet Utk Birthday Fariha

Menerai Kopok Cheese sampai sakit pinggang

Wednesday, December 9, 2015

POST PERTAMA 2015

Tahun 2015 dah x lama nak melabuhkan tirainya.. seperti biasa busy dengan keluarga & kerjaya sehingga lupakan terus nak update blog ni.. TQ kepada sahabat yang ingatkan url blog ni semula.. Baru je dapat tahu yang Sarah pun dah jumpa blog umie ni.. Jadi bagusla.. nanti besaq nanti boleh selalu follow blog umie & tau perkembangan kita.. Seperti biasa juga 2015 penuh dengan kenangan pahit & manis.. x terjangkau ingatan aku nak cerita semua kenangan tu.. Biarla kenangan tu diimbas dengan gambar-gambar je...